8-Lijn figuur

Lichamen zijn er in allerlei vormen en maten. De één heeft brede schouders en smallere heupen, de ander heeft juist smalle schouders en brede heupen en weer een ander heeft alles op gelijke breedte. Iedere vrouw beschikt over een andere lichaamsbouw. Welke kenmerken passen er bij een 8-lijn figuur?

Maak een keuze en bepaal de juiste maat
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg: Dames & Heren tabellen doorverwezen naar Jeans Centre

  • Uitleg: Jongens & Meisjes tabellen doorverwezen naar Kleertjes
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Er zijn verschillende silhouetten die een vrouw kan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een H-Lijn figuur, een 0-lijn figuur, een V-lijn figuur of een 8-lijn figuur. Een 8-lijn figuur is een erg vrouwelijke vorm, dat ook wel een vol of rond zandloperfiguur wordt genoemd. Welke kenmerken bij dit figuur horen, lees je hieronder. Ook lees je meer over welke kleding mooi staat bij het ronde zandloperfiguur.

Wat is een 8-lijn figuur?

Een 8-lijn figuur is een vrouwelijk figuur waarbij rondingen vaak naar voren komen. Het is een soort zandloperfiguur dat aan een aantal kenmerken voldoet. De heupen en schouders zijn vaak in de breedte gelijk aan elkaar en de taille is in de meeste gevallen slank en zit mooi in het midden. Een 8-lijn figuur is vaak in goede proporties en veel vrouwen vinden het fijn om dit figuur te hebben. De billen en borsten zijn vaak gemiddeld tot vol en rond. Ook beschikt een vrouw met dit figuur vaak over lange benen.

Welke kleding staat mooi bij een 8-lijn figuur?

Je kunt erg veel kleding dragen als je beschikt over een vol zandloper figuur. Het is vaak wel van belang, dat je het accent op de taille legt. Doordat de heupen en schouders wat breder zijn dan gemiddeld kan het lijken alsof je voller bent dan dat je daadwerkelijk bent als je geen getailleerde kleding draagt.

Wat je vooral wel kunt dragen als je beschikt over dit mooie, vrouwelijke figuur, zijn kledingstukken zoals: aangesloten tops, tops met brede bandjes, korsettops, aangesloten jurken, getailleerde jasjes en blazers, wikkeljurken, kokerrokken, soepele broeken en klokrokken. De kleding met een rechte pasvorm en/of kleding met drukke prints zoals stippen of strepen kun je beter in de rekken laten hangen.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie