Kledingtips brede heupen

De één omarmt ze, de ander verdoezelt ze maar al te graag. Als je blij bent met je vrouwelijke heupen, dan kun je ze accentueren. Hoe je dat kunt doen, lees je verderop. Toch zijn de meeste vrouwen er niet blij mee. Er zijn een aantal trucjes waardoor je ze smaller kan laten lijken. Welke trucs dit onder andere zijn, lees je hieronder.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips bij brede heupen

Veel vrouwen willen ze smaller laten ogen. Dit kan met behulp van kleding erg goed. Het is alleen wel van belang dat je weet wat je juist wel en juist niet moet dragen. Als je ze minder breed wilt laten overkomen, dan kun je een nep zandloper figuur creëren. Door bijvoorbeeld een rok of broek te dragen met een hoge taille leg je de nadruk op je taille en niet op je heupen.

Wil je de ultieme zandloper look? Dan kun je ook voor een jasje met schoudervulling gaan. Hierdoor lijken je brede heupen ook weer wat smaller. Draag je graag broeken? Kies dan voor een donkere effen broek of een broek met een verticale streep. Draag hieronder een mooi stel pumps en je benen lijken direct langer en slanker. Je heupen lijken er ook weer smaller door. Wil je ze het liefst helemaal niet laten zien? Kies dan voor een jasje, vestje, shirtje of blouse die er net overheen valt.

Accentueren

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je helemaal niks wilt verdoezelen maar juist je brede heupen wilt laten zien. Als jij ze omarmt, dan kun je door verschillende kledingstukken te dragen juist het accent leggen op je brede heupen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een high waisted jeans met daaronder een mooie schoen en een enkelbandje. Draag een korte top, blouse of ander shirtje boven de broek en je heupen komen erg mooi naar voren. Ook een strakke, flexibele jeans werkt goed. Deze broek sluit mooi aan en je vrouwelijke vormen komen zo goed naar voren.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie