Kledingtips lange hals

De een heeft een korte hals, de ander weer een lange. Als je als vrouw over een slanke, lange hals beschikt, dan zul je daar niet heel ontevreden mee zijn. Je kunt verschillende kledingstukken dragen die je prachtig staan. Wat je zoal kunt dragen, lees je verderop. Sommige vrouwen hebben een korte en ze willen door middel van kleding juist een langere creëren. Daar zijn een aantal trucjes voor. Ook over het langer eruit laten zien lees je hieronder meer.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips lange nek en hals

Vaak staat vrijwel alle kleding mooi bij een lange nek. Je moet eigenlijk voor jezelf bedenken wat je graag wilt uitstralen. Wil je een kortere creëren? Draag dan bijvoorbeeld een col (trui) met horizontale streepjes of een sjaal. Vind je de lengte erg mooi zo en wil je dit voornamelijk accentueren?

Kies dan voor een jurkje of shirt met een V-hals. Ook andere halslijnen staan mooi bij vrouwen met een lange nek. Denk hierbij aan een halter, boothals, een ronde hals, col, strapless en U-hals. Kleding met een vierkante hals is niet aan te raden.

Extra lengte creëren

Als je niet gezegend bent met een lange nek en je zou deze toch graag willen, dan zijn er een aantal trucjes om het er langer uit te laten zien. Een coltrui met een donkere kleur en/of verticale strepen doet het al langer lijken. Ook kun je ervoor kiezen om een jurkje, shirtje of bloesje te dragen met een V-hals.

Door de V wijst het als het ware naar beneden en wordt er ook weer lengte gecreëerd. Daarbij is een lang, dun sjaaltje ook mooi om te dragen. Dit zorgt er ook weer voor dat het wat langer lijkt. Wil je een langere nek creëren door middel van make-up en je kapsel? Kies dan voor een kapsel tot op je schouders en vervaag wat bronzer van onder je kin in een verticale lijn naar beneden.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie