Kledingtips korte nek

Veel vrouwen kennen het wel. Een korte nek hebben. Natuurlijk is dit niet erg, maar sommigen willen hem liever wat langer. Er zijn diverse manieren waarop je een korte nek wat langer kunt laten lijken. Deze trucjes zijn erg gemakkelijk toe te passen. Hoe je hem langer kunt creëren lees je hieronder. Ook lees je meer over welke kleding mooi staat.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips bij een korte nek en hals

Je kunt een korte nek langer laten lijken op verschillende manieren. Het kan door middel van make-up, een nieuw kapsel, accessoires en door kleding. Wil je het wat langer laten lijken door middel van make-up? Dan kun je je nek contouren. Je kunt de kleur ‘bronzer’ onder je kin smeren en dat in een verticale lijn vervagen. Door dit te doen lijkt het wat langer en oogt het ook een stuk slanker.

Kapsel

Wil je je kapsel graag veranderen? Dan kun je het beste kiezen voor een kapsel dat net tot aan de schouder komt. Door het wegvallen van een deel van je nek lijkt het daardoor ook wat langer.

Welke kleding

Als je met kleding je hals langer wilt laten lijken dan is het verstandig om of een donkere col te dragen, of een col met verticale streepjes of een shirt met een diepe V-hals. Qua accessoires kun je kiezen voor een smal lang sjaaltje of een lange ketting.

Alle bovengenoemde kapsels, kledingstukken met V-hals en accessoires staan mooi bij iemand met een korte nek of hals. Het creëert lengte, maar dat vinden de meeste vrouwen over het algemeen juist fijn. Maakt het jou niet uit of je wel of geen lengte creëert, dan staan veel kledingstukken zeker naar wens. Kies bijvoorbeeld voor een shirt of jurk met een van de volgende halslijnen: V-hals, boothals, U-hals, col of halter.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie