T shirt met V-hals

Enkele jaren geleden waren er voor de heren alleen T shirts te koop met ronde halzen. De V-hals T shirts zag je eigenlijk alleen maar bij de dameskleding. Tegenwoordig zijn de T shirts met V hals niet meer weg te denken in de mannen mode. Een T shirt met V-hals is prachtig onder een overhemd. Dat omdat een overhemd altijd een V heeft als je knoopjes openlaat. Heb je het overhemd helemaal dicht dan kun je een shirt met een hoge V-hals dragen. Een iets diepere V hals draag je als je het bovenste knoopje van je overhemd los laat.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

t-shirt-v-hals

T shirt met V-hals

Zo zijn er verschillende T shirts met V-hals te koop die de juiste diepte hebben voor als je 1, 2 of zelfs 3 knoopjes van je overhemd open laat. Een T shirt met een V hals staat ook altijd chiquer onder een colbert dan een T shirt met een ronde hals. Een ronde hals staat eerder slordig. Een T shirt met een V-hals kan voor zowel mannen als vrouwen gedragen worden. Voorwaarde is dan wel dat het T shirt een goede pasvorm heeft.

Heb je als man borsthaar neem dan de V niet te diep. Niets is lelijker om een flinke bos borsthaar boven een V-hals T shirt uit te zien komen. Onder een colbert is het bij de vrouwen ook belangrijk dat het T shirt met een V hals mooi aangesloten zit. Een colbert is altijd netjes dus een te wijd zittend shirt is erg slordig en kan dus echt niet.

Meer maatinformatie:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie