Kledingtips lange benen

Lange slanke benen. Wie wilt ze nou niet? Sommigen zijn bevoorrecht en hebben een mooi paar lange benen. Het is dus erg gaaf om hier de nadruk op te leggen. Hoe je ze kunt accentueren lees je in deze blog. Je ziet hier handige kledingtips, adviezen en kan je de juiste maat bepalen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips lange benen

Helaas is niet iedereen gezegend met mooie lange benen. Gelukkig zijn er verschillende trucjes die je ze langer kunnen laten lijken. Zo zijn er een aantal kledingstukken die je vooral wel moet dragen om lengte te creëren, maar ook zijn er kledingstukken die je absoluut moet vermijden. Wat je wel en niet kunt dragen, lees je hieronder.

Accentueren

Als je over lange, slanke benen beschikt dan is het ook leuk om dit te laten zien. Er zijn diverse manieren waarop je daar de aandacht heen kunt laten gaan. Draag bijvoorbeeld een broek met verticale strepen, een effen kleur of een met hoge taille. Hierdoor springen je benen er als het ware uit.

Ook door een kokerrok met aansluitende top en hieronder mooie hakken komen ze mooi tot zijn recht.  Als je van jezelf al lange, slanke benen hebt, dan hoef je eigenlijk niet gigantisch veel te doen om dit te laten zien. Wat ook erg mooi kan zijn, is een lange rok die aan de zijkant open is. Zo laat je mooi de lengte zien tot een bepaalde hoogte.

Optisch langer maken

Als je ze korter wilt laten lijken, dan is het goed om bijvoorbeeld een boyfriend jeans te dragen met daaronder platte schoenen en bijvoorbeeld een enkelbandje. Niet veel vrouwen zullen ze korter doen willen lijken. Er zijn daarentegen wel genoeg vrouwen die graag een paar centimeter “aan hun benen plakken”.

Kledingtips

Als je ‘longer legs’ wilt creëren door middel van kleding, draag dan vooral rokken en broeken met een hoge taille, rokken tot net over je knie, pumps met een mooi hakje en vermijdt horizontale strepen in je kleding. Ook donkere kleuren en wijd uitlopende broeken laten ze langer lijken.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie