Kledingtips lange armen

De één is er mee gezegend, de ander misschien niet zo. Lange armen. Ze kunnen heel mooi en sierlijk zijn maar in sommige gevallen is het ook wel vervelend. Normale kleding met lange mouwen zien eruit als driekwart mouwen of je wilt ze juist wat korter laten lijken. Daar zijn verschillende manieren voor. Daarnaast is het natuurlijk ook gaaf om lange armen te creëren. Als je korte armen hebt en je wilt ze langer doen lijken, dan zijn daar ook een aantal tips en trucs voor. Hieronder lees je er meer over.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jack & Jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Kledingtips bij lange armen

Als je armen die lang zijn korter wilt laten lijken, vermijdt dan mouwen met verticale strepen. Deze creëren namelijk nog meer lengte. Wil je dat ze korter lijken? Draag dan mouwen met horizontale strepen, felle kleuren of prints. Als je geen mouwen draagt, bijvoorbeeld in de zomer, dan kun je het beste kiezen voor een dikke band in plaats van spaghettibandjes.

Accessoires

Draag bijvoorbeeld brede riem, armbanden of horloge om je pols en je arm lijkt direct een stukje korter. Het is een stuk lastiger om lange armen korter te laten lijken dan andersom. Het komt dan ook niet vaak voor dat vrouwen ze korter willen laten ogen.

Korte armen langer laten lijken

Het komt wel vaak voor dat vrouwen ze langer willen. Ze stoppen natuurlijk op een gegeven moment met groeien en dan is het een kwestie van je juist kleden. Als je een langere arm wilt creëren, kies dan voor mouwen met verticale lijnen, driekwart mouwen, mouwen met een rustige kleur en/of print en draag het liefst geen of hele dunne sieraden.

Ze kunnen ook al een stuk langer ogen als je korte mouwen draagt die wijd uitlopen in plaats van strak om je bovenarm heen zitten.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie