Kledingtips smalle taille

Veel vrouwen hebben er veel voor over, namelijk een smalle taille. Er zijn ook veel vrouwen die al een smalle taille hebben en hier eigenlijk niets meer voor hoeven te doen. Je kunt veel kleding dragen dat het nog meer accentueert. Hoe je dit kunt doen, lees je hieronder. Daarnaast kan het ook zijn dat je een brede taille hebt. Ook dan zijn er een aantal trucjes hoe die smaller kunt laten ogen. Dit kan door middel van kleding, maar ook door wat accessoires.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips smalle taille

Als je een slanke of normale taille hebt, dan is het erg mooi om dit te accentueren. Door bepaalde kledingstukken te dragen kun je het mooi naar voren laten komen, op een positieve manier. Jurken, tops, jasjes en vestjes kun je dan goed dragen. Wil je je taille ook smal eruit laten blijven zien? Dan is het aan te raden om bovenstaande kledingstukken aan te schaffen die van zichzelf al getailleerd zijn. Wat ook de nadruk legt is een high waisted broek of een hoge kokerrok.

Ook een shirtje met een V-hals doet wonderen. Draag je graag jurken? Dan is een strakke, getailleerde jurk een aanrader. Een tailleriem kan het ook accentueren. Kijk wel uit dat het niet té wordt.

Smaller laten ogen

Niet iedereen is gezegend met een slanke taille. Als het wat breder is dan kun je het wel smaller eruit laten zien. Dit kan door hoge broeken te dragen of een kokerrok. Ook helpt een V-hals shirt en een shirtje of jurk dat het boven strakker zit en erna wijder uiteen loopt. Ook door een getailleerd jasje te dragen met schoudervulling creëer je een nep zandloper figuur. Hierdoor lijkt het ook smaller.

Wil je je brede taille wat verdoezelen maar hoeft het niet smal te zijn? Kies dan voor dunne stoffen kleding. Deze volgen mooi de vrouwelijke vormen die jij hebt.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie