T-shirts met een ronde hals

Als je een overhemd draagt dan kun je daar in de meeste gevallen beter een T shirt met V hals onder dragen. Uitzondering is wanneer je het overhemd helemaal gesloten draagt met een stropdas. Dan kun je het beste een T shirt met een ronde hals er onder aan trekken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jack & Jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

T-shirts met een ronde hals

De keuze van een T shirt met ronde in plaats van een T shirt met een V is omdat dat het mooiste aansluit bij een overhemd met een gesloten boord. Zorg er wel altijd voor dat het T shirt met een ronde halsopening mooi aansluit op je lichaam. Vooral bij licht gekleurde overhemden die doorschijnend zijn is dat erg belangrijk.

Een te los T shirt, of die nu een ronde of een V hals heeft staat altijd erg rommelig en niet netjes. Ben je een vrouw dan is de lichaamsbouw belangrijk of je een T shirt met een ronde hals kunt dragen.

V-Hals

Heb je een voller figuur, een grote boezem of een vol gezicht dan kun je beter een T shirt met een V in plaats van een T shirt met een ronde dragen om alles niet nog voller te laten overkomen. Ben je daarentegen tenger en heb je een plattere boezem dan staat een T shirt met een ronde hals mooier in plaats van een T shirt met een V. Door de ronde vorm van het T shirt lijk je optisch voller.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie