Kledingtips grote borsten

De ene vrouw heeft kleine borsten en wil graag grotere, maar de ander heeft grote borsten en wilt juist kleinere. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je de borstomvang kan laten veranderen door verschillende kledingstukken te dragen. Wil je ze juist groter of kleiner? Met een aantal handige kledingtips is het mogelijk!

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames


  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

Bekijk hier de kleding en tabellen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips bij grote borsten

Als je je borsten mooi uit wilt laten komen, is een goede BH altijd een pré. Kies een BH met de juiste cupmaat die voldoende steun biedt. Als je je vollere borsten kleiner wilt laten lijken, dan kun je al veel verschil maken door de mouwlengte van een shirt aan te passen.

Mouwlengte is van invloed

Als je korte mouwen draagt, gaat de aandacht naar de borsthoogte. Met driekwart mouwen lijken ze al iets kleiner. Wat ook erg goed is om te weten, is dat een V-hals je borsten kleiner laat ogen. Jurkjes en top met een strakke halslijn zorgen er ook voor dat ze kleiner lijken.

Accenten verleggen

Daarnaast is het altijd goed om kleding te dragen wat het accent legt op je taille. Iedereen weet eigenlijk ook dat donkere kleding afslankt. Wil je dat je volle borsten kleiner lijken? Trek dan bijvoorbeeld een zwart shirtje aan met een mooie V-hals.

Welke kleding moet je eigenlijk vermijden?

Als je je voorgevel er iets kleiner uit wilt laten zien, dan is het verstandig om een aantal kledingstukken in de winkel te laten hangen. Sommige kledingstukken zorgen er namelijk juist voor dat ze groter lijken in plaats van kleiner.

Wat je vooral moet mijden, zijn hoge halslijnen, ronde halslijnen, strapless jurkjes of shirts, drukke prints, veel details en brede riemen. Als je toch graag een riempje draagt, draag dan een tailleriempje om daar de aandacht op te vestigen. Een smal riempje laat alles erboven kleiner en slanker eruit zien.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie