Kledingtips geen borsten

Er zijn veel vrouwen die niet tevreden zijn met hun borsten. De een vindt dat ze te groot zijn, de ander vindt dat ze te klein zijn. Sommige vrouwen hebben helemaal geen borsten. Dit kan komen door een groeiachterstand, maar ook door bijvoorbeeld een borstamputatie. Op deze pagina lees je kledingadvies over hoe ze toch groter kunt laten lijken. Ook lees je meer over hoe je zonder borsten toch kan doen alsof je ze hebt.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames


  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

Bekijk hier de kleding en tabellen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips geen borsten

Als je ontevreden bent met je kleine borsten, dan zijn er een aantal trucjes waardoor ze groter lijken. Allereerst is het belangrijk dat je de juiste BH aanschaft. Het liefst dan natuurlijk met push-up. Hierdoor lijken je ze al iets groter. Stugge en stevige stoffen geeft meer volume.

Ook een getailleerd jasje zorgt ervoor dat je meer rondingen ziet. Wat ook altijd goed helpt, is een shirt te dragen dat een lichte kleur heeft. Ook printjes, franjes, details en andere tierelantijntjes zoals knoopjes en ritsjes kunnen heel goed bij een vrouw met kleine borsten. Door al deze details lijken ze iets groter.

Draag je vaak korte mouwen? Dan is dat ook goed. Als de lengte van je mouw stopt op borsthoogte, ogen ze ook al weer iets voller.

Geamputeerde borsten tips en kledingadvies

Vrouwen kunnen hier erg onzeker door worden, wat natuurlijk nergens voor nodig is. Iedereen is anders en ieder mens is natuurlijk prachtig, met of zonder boezem.

Maar het is natuurlijk wel voor te stellen, dat deze vrouwen ook wat vrouwelijker eruit willen zien zonder een operatie te ondergaan. Je kunt tegenwoordig hele mooie, stevige BH’s aanschaffen met een volle cup. Als het ware ondersteunt het natuurlijk niets, maar met een mooi shirtje erover geef je toch de illusie dat je een volle boezem hebt.

Correctie doorgeven of een vraag stellen kan hieronder door te reageren.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie