Kledingtips buikje

Als je iets ouder wordt, dan is het in de meeste gevallen lastig om een buikje nog eraf te krijgen. Heel jammer, maar het hoort er nou eenmaal bij. Hoe kun je dit met kleding wegwerken? De kledingtips ‘buikje’ helpen je daarbij!

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Sommige vrouwen vinden het vervelend om een buikje te hebben. Gelukkig zijn er heel veel manieren waardoor je buik platter lijkt, verdoezelt wordt of de aandacht naar een ander lichaamsdeel gaat waar je wél tevreden over bent. Hieronder lees je meer over hoe je je buikje kunt verbergen en welke kledingstukken je dan het beste kunt dragen.

Kledingtips om een buikje te verdoezelen

Korte rokjes, naveltruitjes en strakke doorschijnende topjes hebben zijn tijd wel gehad. Als je een buikje hebt waar je maar niet vanaf komt, dan zijn er andere kledingstukken die het kunnen verbloemen. Door de juist kleding te dragen, kom je al een heel eind! De sportschool is in de meeste gevallen niet meer nodig.

De juiste kleding is erg belangrijk

Allereerst is het belangrijk om een goede, stevige BH te dragen. Als je borsten goed worden ondersteund, lijkt je buik al wat platter. Je kunt ook corrigerend ondergoed of een corrigerend shirtje dragen onder je kleding. Dit zorgt er ook voor dat dat vetrolletje niet meer zichtbaar is. Ook de juiste broekmaat is erg belangrijk. Draag het liefst een broek met stretch.

De juiste accenten

Als je een buikje hebt maar een mooie slanke taille, kies er dan voor om daar het accent op te leggen. Draag een dun tailleriempje, een getailleerd jasje of jurkje dat wijder uitloopt of een tuniek. Alles wat bij de taille strak zit en wijder uitloopt verdoezelt je zwembandje. Ook printjes en verticale lijnen zorgen ervoor dat je buik minder zichtbaar is. Draag je soms ook graag een strak shirt? Dat kan natuurlijk ook. Kies dan het liefst voor een donkere kleur of een shirt met een grote print.

Een plattere buik door je houding.

Ook door je houding kun je een platter uitziende buik creëren. Sta je een beetje ingezakt, dan doet dat niet veel goeds voor je buik. Het beste kun je rechtop staan met je schouders een beetje naar achteren.

Correctie doorgeven of een vraag stellen kan hieronder.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie