Kledingtips platte billen

Iedere vrouw is wel ergens ontevreden of onzeker over. De een heeft volgens zichzelf te dikke billen, de ander weer te plat. Platte billen kunnen voor onzekerheid zorgen. Met de kledingtips platte billen is dat verleden tijd!

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Je kunt gelukkig je platte billen op verschillende manieren voller laten lijken. Ook kun je ervoor zorgen dat je platte billen wat voller worden door middel van sporten. Hieronder vind je meer over het voller laten lijken van je billen door middel van kleding en welke oefeningen je eventueel kunt doen om dikkere billen te krijgen.

Kledingtips platte billen

Als je graag broeken draagt, dan zijn er een aantal broeken die je heel goed kunt dragen met wat slankere billen. Als je je billen voller wilt laten lijken, kies dan voor een broek of jeans met kontzakken, flapjes op de achterkant, dubbele stiksels, een hoge taille en donkere broeken. Donkere broeken slanken af.

Dit is natuurlijk niet goed als je je billen juist voller wilt laten ogen, maar donkere kleuren zorgen er ook voor dat er minder aandacht naar je billen gaat. Ze worden er dus niet per definitie voller van, maar je billen trekken zo minder aandacht. Als je liever jurkjes of rokken draagt, kies dan niet voor hele strakke, jurken en rokken.

Kies bijvoorbeeld een wijdere rok met plooien. Hierdoor lijken je billen en dijen iets breder dan dat ze daadwerkelijk zijn. Ook horizontale strepen op A-lijn jurken, rokken en maxi-jurken laten je billen wat voller lijken.

Platte billen wegwerken in de sportschool

Ben je nou echt niet tevreden en vind jij je billen nog steeds te plat ondanks dat je de bovenstaande kledingtips hebt toegepast, dan zit er helaas niets anders op dan je billen te trainen. Je kunt verschillende oefeningen doen, waaronder bijvoorbeeld squats en lunges. Ook beenheffen en beentrappen werkt erg goed voor je been en bilspieren.

Meer informatie:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie