Kledingtips volle billen

Als je als vrouw niet tevreden bent met je dikke billen, dan ben je echt niet de enige. Hoe de één ontzettend graag dikkere billen wilt, wil jij ze wellicht wat slanker. Je hoeft niet direct naar de sportschool er zijn namelijk genoeg trucjes waardoor ze een stuk slanker lijken. Lees daarom snel de kledingtips bij volle billen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips volle billen

Een slanker achterwerk creëren gaat prima door middel van bepaalde kledingstukken die je kunt dragen, maar ook door een aantal kledingstukken te vermijden. Hieronder lees je meer over hoe je je volle billen slanker kan laten ogen.

Volle billen slanker eruit laten zien

Als jij je volle achterwerk er dunner uit wil laten zien, dan zijn donkere kleren je grootste vriend. Zwart, donkerblauw en andere donkere kleuren laten je derrière al wat slanker ogen. Hoe lichter je broek of jeans is, hoe voller ze lijken.

Als je je billen niet wil laten opvallen, is het goed om een outfit te dragen in één kleur. Het liefst dan ook een donkere kleur. Wat ook erg goed werkt, is een trenchcoat. Dit is een jas die net over het achterwerk valt, waardoor ze iets uit het zicht zijn.

Daarnaast helpt het door de juiste maat kleding te dragen. Te strak accentueert, en te groot zorgt ook niet voor het gewenste effect. Bekijk hieronder de kledingmaten voor:

Wat moet je juist niet dragen?

Er zijn natuurlijk ook een aantal kledingstukken die je juist moet vermijden. Niet alles laat het mooi uitkomen. Zo kun je beter geen kleding dragen dat tot het breedste deel van je lichaam valt. Hierdoor lijken ze dikker.

Ook printjes en stugge, stevige stoffen creëren volume. Dat is natuurlijk iets dat je niet wilt. Je wilt juist je dikke achterwerk slanker laten ogen. Ben je gek op skinny jeans? Dan is dit natuurlijk prima. Het is alleen wel goed om te weten, dat door de slanke pijpen je heupen en achterwerk juist naar voren komen. Je kunt het best een broek dragen die wat wijder uitloopt.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie