Kledingtips volle dijen

Sommige vrouwen doen er bij wijze van een moord voor, de ander wil juist van volle dijen af. Hoe de één vrouwelijke rondingen omarmt, wil de ander niets liever dan ze verdoezelen. Op deze pagina vind je je meer over het verdoezelen van volle dijen of juist het creëren ervan.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips bij volle dijen

Je kunt door bepaalde kledingstukken te dragen ze smaller laten lijken. Ook kun je door middel van een aantal trucjes de aandacht er niet op vestigen maar bijvoorbeeld op je slanke taille. Welke kleding je juist wel moet dragen om dikkere dijen dunner eruit te laten zien en wat je juist niet moet dragen, lees je hieronder.

Ze ogen al slanker!

Als je vollere dijen hebt, kun je veel kleding dragen waardoor ze minder vol lijken. Allereerst is het bijvoorbeeld goed om een soort zandloper figuur te creëren. Dit kan onder andere door nadruk te leggen op de taille met een leuk tailleriempje, een high waisted rok, een blazer of ander jasje met (iets) schoudervulling en door te spelen met kleur. Iedereen weet natuurlijk ook dat zwart afkleedt.

Als je ze er slanker uit wilt laten zien, draag dan een zwarte broek of jeans. Liever geen skinny jeans, omdat die je dijen, billen en heupen weer breder laten lijken. Dit komt doordat het dan bij je kuiten erg strak zit. Kies bijvoorbeeld voor een wijd uitlopende broek of jeans of een met rechte pijpen.

Bepaal de juiste broekmaat >

Schoenen helpen ook mee

Ook hoge hakken zorgen ervoor dat je volle dijen wat minder vol ogen. Helaas kan niet iedereen op hoge hakken lopen, maar als je het wel kan is het mooi meegenomen!

Welke kleding moet je juist vermijden?

Er zijn natuurlijk ook een aantal kledingstukken die je moet mijden als je je dikkere dijen wat slanker eruit wilt laten zien. Zo werken strakke kleding, kleding met drukke prints, lichte wassingen, leren broeken, heupbroeken en grote stiksels niet erg goed mee. Ook heup rokjes laten ze wat dikker lijken en dat wil je natuurlijk niet.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie