Kledingtips volle armen

Veel vrouwen kunnen onzeker zijn over hun volle armen. Ze vinden ze te dik om korte mouwen te dragen, het zelfvertrouwen neemt weer iets af als de zomer eraan komt en ga zo maar door. Als je het als vrouw vervelend vindt dat je vollere armen hebt, dan zijn er gelukkig heel veel trucjes voor om ze smaller te laten lijken. Kleding, kleur en accessoires kunnen al heel veel doen. Er zijn ook kledingstukken die je juist moet vermijden. Hieronder lees je verschillende kledingtips die je dan kunt gebruiken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kledingtips bij volle armen

Je kunt door bepaalde kledingstukken te dragen je “dikke” armen slanker laten lijken. Dit is erg ideaal, vooral als je niet zo van sporten houdt en je al bijna op vakantie gaat. Als het nog geen zomerweer is en je houdt van lange of driekwart mouwen, dan is dat erg goed. Kies het liefst voor mouwen die niet strak aansluiten.

Speel met de mouwen

Een wijd uitlopende mouw werkt bijvoorbeeld heel goed, omdat het accent dan op de onderarm wordt gelegd. Je armen lijken al direct een stuk slanker. Ook wil het helpen als je wijde mouwen draagt die onderaan strak zitten door middel van elastiek. Ook hierdoor creëer je slankere armen.

Handige tips:

Verticale strepen doen het ook altijd goed! Is het warm en wil je toch graag blote armen slanker laten lijken? Kies dan voor een wijde korte mouw, die tot net boven je elleboog gaat. Dit staat meestal het mooist. Wil je geen mouwen? Kies dan het liefst voor een brede schouderband in plaats van een smalle zoals een spaghettibandje.

Welke kledingstukken moet je juist vermijden?

Als je wat vollere armen hebt dan is het altijd goed om kleding te vermijden met strakke mouwen, dunne bandjes, horizontale strepen, pofmouwen, kapmouwen en schoudervullingen. Ook een te lichte kleur mouwen, kleine printjes of té korte mouwtjes staan niet heel flatteus.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie