Slim fit

Als je kleding gaat kopen is het heel belangrijk dat je nieuwe outfit lekker zit en dat het de juiste pasvorm heeft bij jouw lichaam waardoor het ook nog eens mooi zit. Zo zijn er tegenwoordig veel verschillende pasvormen en modellen van kleding.  Je hebt onder andere de slim-fit pasvorm. Slim fit betekend letterlijk: kleed slank af. Een dergelijke blouse herken je aan zijn slanke vorm.

Maak een keuze en bepaal de juiste maat
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg: Dames & Heren tabellen doorverwezen naar Jeans Centre

  • Uitleg: Jongens & Meisjes tabellen doorverwezen naar Kleertjes
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Deze blouse heeft altijd een getailleerde pasvorm en zit daardoor aangesloten op het lichaam. De schoudernaad zit mooi op de schouder en de mouwen zijn smal en zitten aangesloten om de armen. Deze pasvorm is het meest geschikt als je slank bent. Heb je een getraind lichaam of ben je wat voller dan is deze pasvorm minder geschikt voor je omdat het dan kan gaan trekken om de borst, de buik of de bovenarmen. Een slim fit blouse draag je in een mooie pantalon of in een jeans, maar over een jeans is ook mogelijk.

Slim fit voorbeeld

Slim fit overhemd

Als je slank bent is een slim fit broek de beste keuze. Een broek is mooi slank gesneden, zit goed op de heupen en sluit mooi aan om de benen. Een slim fit jeans zit mooi strak op de bovenbenen en zit smal bij de onderbenen. Slim fit kleding wordt ook wel kleding met een Italiaanse pasvorm genoemd. Bij Italiaanse maatpakken en vrijetijdskleding zie je ook dat het een mooie slanke aangesloten pasvorm heeft. Een t-shirt heeft ook een smalle pasvorm en staat mooi onder een colbert of een sweater omdat deze mooi aansluit op het lichaam.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie