Regular fit

Onder de verschillende pasvormen van kleding is ook de regular fit te vinden. Deze fit is voor de meeste mensen het meest geschikt vanwege zijn makkelijk pasvorm. Regular fit betekend dan ook: normale pasvorm. Heb je een normaal of licht getraind lichaam of heb je een klein buikje dan is dit de beste pasvorm voor jou. Een blouse met een regular fit is niet getailleerd en loopt dus altijd recht.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Regular fit pasvorm

Ook als je wat breder in de schouders of bovenarmen bent is een blouse met een regular fit een goede keuze qua pasvorm. Omdat de mouwen recht zijn zitten ze niet te strak en gaan ze ook niet “trekken”. Afhankelijk van je lichaamsbouw wordt de blouse meestal in de broek gedragen. Ben je slank dan kan de blouse ook uitstekend over een broek gedragen worden.

Het dragen van een regular fit blouse

Met een buikje is het mooier om je blouse in de broek te dragen omdat de blouse anders naar voren gaat staan wat niet zo mooi is. Een t shirt met een regular fit kan in tegenstelling tot een slim fit t shirt los gedragen worden. De laatste kan uitstekend onder een sweater, overhemd  of colbert gedragen worden.

Een broek met een regular fit is de beste keuze als je er niet van houdt dat je broek strak om de benen zit. De pijpen van de broek vallen recht en de taille zit over het algemeen iets hoger voor een fijn draag comfort.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie