Kledingtips dunne bovenarmen

Veel vrouwen met wat vollere armen willen juist dunne bovenarmen. Maar andersom geldt dit net zo. Er zijn genoeg vrouwen met slanke armen die juist wat meer zouden willen hebben. Lees deze kledingtips om je dunne bovenarmen optische dikker te maken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren

  • Uitleg Jack & jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier de maten en berekeningen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Je kunt natuurlijk in de sportschool zwoegen om bredere bovenarmen te creëren, maar soms is daar geen tijd voor. Als jij een speciale gelegenheid hebt waar jij bredere armen voor wilt hebben, dan zijn ze niet binnen een paar sportsessies zichtbaar breder geworden.

Kledingtips bij dunne bovenarmen

Je kunt met kleding gelukkig ontzettend veel optisch veranderen. Je kunt je slanke bovenarmen dikker laten lijken door bepaalde kleding te dragen. Is het nog niet “dik” genoeg? Dan vind je hieronder ook een aantal tips om ze nog dikker te laten worden.

Dunne bovenarmen dikker laten lijken

Er zijn een aantal shirts of jurkjes waardoor je je bovenarmen dikker kunt laten lijken. Allereerst is het goed om te weten dat hoe korter de mouwen zijn en hoe dunner het bandje van het jurkje, hemdje of topje, hoe breder je armen lijken.

Draag bijvoorbeeld een jurkje met spaghettibandjes en je armen lijken al iets dikker. Een lege arm zorgt ervoor dat je arm slanker oogt, dus armbanden en horloges kunnen je armen ook weer slanker laten lijken. Wat erg mooi staat bij mensen met dunne bovenarmen, zijn haltertops.

Door haltertops lijken je slanke armen wat langer en zien ze er iets breder uit dan ze zijn. Wat ook erg mooi staat zijn strapless jurkjes en off-shoulder shirts of blouses. Mensen met volle bovenarmen kunnen dit beter niet dragen, maar als je slanke armen hebt staat dit je prachtig!

Dunne bovenarmen dikker laten worden

Als je ze echt graag dikker wilt hebben zonder dat je dit alleen creëert door kleding, dan is het helaas noodzakelijk om bepaalde oefeningen te doen. Dit kan natuurlijk in de sportschool onder begeleiding, maar je kunt ook thuis veel werk verrichten waardoor ze breder kunnen worden. Je kunt wat gewichten aanschaffen om thuis te gebruiken, vaker stofzuigen of andere huishoudelijke klussen doen waarbij je ze actief moet gebruiken.

Als je ze echt veel dikker wilt dan is het toch aan te raden om onder begeleiding van een trainer te sporten in de sportschool. Na een aantal maanden kun je al een verschil merken. Vergelijk jezelf maar eens na een jaar intensief trainen en je herkent je niet meer terug.

Correctie doorgeven of een vraag stellen? Reageer hieronder.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie