Cropped jeans

Er zijn ontzettend veel verschillende broeken en jeans die je kunt aanschaffen. Er zijn broeken met lange strakke pijpen, broeken met wijde pijpen, broeken met een laag kruis en ga zo maar door. Tegenwoordig ook erg populair om te dragen, is de cropped jeans. Cropped jeans zijn korter dan de gemiddelde broek en ze komen vaak tot aan de kuit of iets boven de enkels. Ze worden vooral gedragen in het voor- en najaar.

Maak een keuze en bepaal de juiste maat
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg: Dames & Heren tabellen doorverwezen naar Jeans Centre

  • Uitleg: Jongens & Meisjes tabellen doorverwezen naar Kleertjes
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten cropped jeans. Je kunt een skinny cropped jeans dragen, die strak om je been heen zit. Ook zijn er flared cropped jeans. Deze broeken lopen vanaf de heupen of vanaf de knieën wijder uit en stoppen dan onderaan de kuiten of boven de enkels. Veel mensen kunnen deze soort broek goed hebben. In sommige gevallen kun je hem beter niet dragen. Hieronder lees je er meer over.

Wanneer kun je een cropped jeans dragen?

Veel figuurtypes kunnen dit model broek wel aan. Als je kiest voor een skinny cropped jeans, kun je je heupen en volle billen mooi benadrukken. Wil je dit juist liever niet en wil je dat je benen wat voller en korter lijken en juist je billen en heupen wat minder vol? Kies dan voor een flared.

Welke figuurtypes passen hierbij?

Mensen met een H-lijn figuur, V-lijn figuur, O-lijn figuur of A-lijn figuur kunnen deze broek wel dragen. Het is alleen wel aan te raden om te kijken naar kleuren en of hij “low waisted” of “high waisted” is. Heb je een figuur waarbij je slanke benen en een slanke taille hebt maar een buikje? Kies dan voor een donkere broek met een hoge taille. Heb je slanke benen en geen buikje? Dan staat een lage taille broek ook mooi. De kleur maakt daarbij niet uit. Vermijdt lage tailles als je een “zwembandje” hebt. Onder deze broek staan hoge hakken erg mooi.

Meer informatie:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie