Lage taille jeans

Broeken met een lage taille worden ook wel low rise jeans genoemd. Deze broeken zitten niet om je middel maar erg laag, op of zelfs net onder je heupen. Ze kunnen aan de onderkant strak om je benen zitten, waardoor het een low rise skinny jeans wordt genoemd. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Maar hoe valt deze broek?

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jack & Jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Lage taille jeans, welke modellen zijn er?

Je kunt ook een rechte broek dragen met lage taille die weer een low waisted straight jeans genoemd kan worden. Als je een broek draagt die laag op de heupen zit die wijd uitlopen, dan is het een flared jeans met een lage taille. In sommige gevallen kan een jeans of broek met lage taille heel mooi staan. Maar in sommige gevallen is het juist beter om de low rise jeans te laten voor wat het zijn en toch voor een normale broek of broek met hoge taille te kiezen. Hieronder lees je wanneer je er wel een kunt dragen en wanneer niet.

Wanneer wel en wanneer niet?

Een broek met lage taille kan erg sexy staan en fijn zitten, mits je hem op de juiste manier draagt. Je kunt namelijk ook een té lage broek dragen waardoor je als je bukt of zit zo je ondergoed of zelfs je billen kunt zien. Pas dus altijd wel eerst goed of de broek niet te laag is voor jouw figuur. Als je slank bent en je hebt geen buikje, dan staan low waisted jeans in de meeste gevallen prachtig. Pas wel op, dat je het niet overdrijft en ook een kort shirtje of een korte top er boven draagt. Je kunt het beste je broek met lage taille combineren met een strak of wijd shirtje die je in je broek doet of die over je broekrand heen valt. Draag een mooie hak onder je broek en je zult er super uit zien.

Tips bij het dragen

Als je wat kleiner van stuk bent, kun je beter een jeans met lage taille vermijden. De broek is gemaakt met minder stof en het legt het accent vaak op de buik en korte bovenbenen. Ook als je een buikje hebt is het af te raden om deze broeken te dragen. Het accent wordt erg op je buik gelegd en ook op je “lovehandles”. Als je een broek draagt met een lage taille wordt het ook wel een muffinlook genoemd, en dat wil je natuurlijk niet.

Meer informatie:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie