Badpak maat opmeten

Een goed passend badpak is essentieel voor een lekkere duik in het water. Of je nu recreatief zwemt of in wedstrijdverband. Maar hoe zorg je er nou voor dat het niet na de eerste duik tussen je billen of helemaal verschoven en gedraaid om je lichaam zit?

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames


  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Scotch & Soda: Bij Scotch & Soda is een overzicht te vinden met maten en tabellen

Bekijk hier de kleding en tabellen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Badpak maat bepalen

Gênante momenten ontkom je door de juiste badpak maat te dragen. Een badpak in de goede maat krijg je door je maten op te meten. Je kunt ook dezelfde kledingmaat aanhouden die je op dit moment hebt maar let dan wel op de stof waar het van gemaakt is.

Een badpak met meer elastan kan meer bewegen en zit “losser” om je lichaam en kan dus beter niet te groot zijn. Een polyester pak rekt veel minder en kan dus niet te klein of te groot zijn. Om helemaal voor safe te gaan zul je dus moeten meten. Voor het opmeten van de juiste maat lees je hieronder meer informatie.

Badpak maat opmeten

Met 5 stappen heb je de goede maat te pakken. Meet als eerste met een meetlint je lengte. Vervolgens meet je de borstomvang op het breedste gedeelte, de taille op het smalste gedeelte en dan de heupen weer op het breedste gedeelte. Je bent nu bijna klaar met meten op het belangrijkste na. Sla het meetlint vanaf je schouder onder je kruis door en ga aan de achterkant langs je rug weer terug naar het beginpunt op de schouder.

De omvang schrijf je op. Pak nu de tabel voor badpakken erbij en zoek met deze 5 maten jouw maat op.

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie