Kledingmaat kleinere borsten

Kleding kan je helpen om bepaalde lichaamsdelen te accentueren of juist te maskeren. Heb jij kleinere borsten of wil je niet dat mensen ze zien? Met bepaalde kledingstukken leg je hier niet het accent niet op waardoor het niet opvalt dat je hele kleine borsten hebt. Lees hieronder de verschillende tips en adviezen.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames


  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Scotch & Soda: Bij Scotch & Soda is een overzicht te vinden met maten en tabellen

Bekijk hier de kleding en tabellen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Kleinere borsten? Welke kledingmaat heb je dan nodig?

Als je een groep vriendinnen bij elkaar zet, dan zie je altijd verschillen bij de borsten. Daarbij ‘springen’ de kleinere en de grotere er altijd uit. Helemaal wanneer deze naast elkaar staan of samen op de foto gaan. Door de juiste kleding te dragen valt het niet op dat je kleinere borsten hebt dan je vriendinnen.

Kledingtips en adviezen

Met een aantal eenvoudige tips en adviezen kun je voor bepaalde gelegenheden de kleineren borsten maskeren zodat het niet opvalt dat het geen volle boezem is dat je hebt.

Draag de juiste BH

Je kunt om te beginnen kritisch naar de BH kijken. Daarin zijn namelijk vele soorten en maten. Wist u trouwens dat zeer veel dames een verkeerde maat draagt? Door gebruik te maken van een push-up of maximizer kan de boezem tot wel 2 maten toenemen. De zachte pads duwen de borsten naar binnen waardoor een decollet├ę beter zichtbaar wordt.

Kleine borsten kledingmaat

Voorkom strakke hemdjes en truitjes

Hoe strakker de kleding zit, des te meer de lichaamsvormen te zien zijn. Indien je niet wilt dat mensen de kleinere borsten zien, moet je dit dus voorkomen. Het mag daarbij best straks rondom de schouders zitten, als het daarna maar snel losser wordt.

Het is daarnaast ook verstandig om de nadruk te leggen op de taille. Door een mooie rok of broek te dragen kijken mensen eerst naar beneden en niet direct naar de bovenkleding. Daarbij speelt de juiste maat een grote rol. Gebruik stretch materiaal zodat de broek strak om de benen blijft. Je zult zien dat mensen nu eerder naar je benen kijken dan tussen de schouders. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om bovenkleding te dragen waarbij er ter hoogte van de borsthoogte zakjes of franjes zijn aangebracht. Dit kan optisch een maat schelen.

Heb jij ook kleinere borsten en heb jij een advies die hier niet wordt genoemd? Je kunt jouw advies hieronder plaatsen. Zo help je ook andere dames met een kleine boezem aan een mooie outfit!

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie