Voor elke gelegenheid de juiste jurk

Het is belangrijk als je een feest hebt dat je dan de juiste jurk voor die gelegenheid draagt. Als je daarvoor een uitnodiging hebt ontvangen kun je kijken of er een dresscode staat aangegeven.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames


  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Scotch & Soda: Bij Scotch & Soda is een overzicht te vinden met maten en tabellen

Bekijk hier de kleding en tabellen bij Jeans Centre >>
Bekijk hier de maten & tabellen >>

Staat er niets op de kaart aangegeven dan weet je vast wel wat door diegene die het feest organiseert op prijs gesteld wordt. Zo houdt de één van een klassieke (avond)jurk en van de ander mag je best in een sportieve jurk komen omdat dat ook beter bij die persoon past.

De juiste jurk bij elke gelegenheid

Een begrafenis is weer een heel andere gelegenheid die om een ander soort jurk vraagt. Een sportieve variant kan dan bijvoorbeeld niet. Voor deze gelegenheid kun je beter een net jurkje aantrekken in rustige donkere kleuren die bovendien over de knie valt.

De juiste jurk voor een sollicitatie is weer een ander verhaal. Voor deze gelegenheid mag het meer kleur hebben. Afhankelijk van het bedrijf waar je solliciteert zou je ook wel een iets kortere (bijvoorbeeld een feestjurk) aan kunnen trekken. Behalve voor iedere gelegenheid zijn er ook geweldige jurken in ieder seizoen te koop.

Cocktailjurk

Bij een barbecue feest is het leuk om een vrolijke cocktailjurk met kleur aan te trekken omdat het in de meeste gevallen een gelegenheid is die plaatsvind als het zonnig of warm weer is. Een zwarte-jurk is dan niet op zijn plaats.

Elke gelegenheid vraagt om een ander soort kledingstuk. Het is erg belangrijk dat je goed kijkt wat voor soort gelegenheid het is. Wil je ‘Low-profile’ op een feestje verschijnen of is de bijeenkomst erg formeel? Een langer en minder opvallende jurkje is dan op zijn plaats. Is het een gezellig feest met vrienden en (totaal) niet formaal, dan kun je gaan voor vrolijk, kort en vooral erg kleurrijk.

Meer informatie:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie