Kledingtips Koningsdag

Nog even en het is zover: Koningsdag! Een dag waarop vrijwel heel Nederland vrij is en we allemaal feest vieren, ieder op zijn of haar eigen manier. Sommige mensen gaan graag naar een grote stad, bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam, om daar een festival te bezoeken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de maat:
Dames
Heren
Meisjes
Jongens

  • Uitleg Kleertjes: Bij Kleertjes is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jack & Jones: Bij Jack & Jones is een overzicht te vinden met maten en tabellen.

  • Uitleg Jeans Centre: Bij Jeans Centre is een overzicht te vinden met maten en tabellen.
Bekijk hier alle maten & omrekenen >>
Bekijk hier de maten & tabellen bij Jeans Centre >>

Waar je voorkeur ook naar uitgaat, voor veel mensen is deze dag een dag waar ze het hele jaar naar uitkijken. Wellicht behoor jij tot deze groep mensen en ben je al een hele tijd bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Wat ga je doen, met wie ga je dit doen, wat trek je aan etc. Allemaal vragen die je bezig kunnen houden voordat het zover is.

Kledingtips voor Koningsdag.

Op de vraag ‘Wat trek je aan?’ gaan we graag wat dieper in. Voor de hand ligt natuurlijk de kleur oranje. Maar ook rood, wit en blauw zijn favoriete kleuren. Speciaal voor deze dag wordt diverse kleding gemaakt. Kleding in de kleuren oranje, rood, wit en blauw met bijvoorbeeld een kroontje of een tekst die betrekking heeft op onze Koning. Ook kleding met quotes zijn erg populair. Mocht je hier niet zo’n fan van zijn, wellicht omdat je dergelijke kleding alleen op Koningsdag kunt dragen, dan zijn er diverse andere mogelijkheden.

Kies je liever voor kleding die je niet alleen op deze dag maar ook in het dagelijks leven kunt dragen, dan kun je kiezen voor kleding in de kleuren oranje, rood, wit en blauw. Blauw is de meest neutrale kleur. Een spijkerbroek is tenslotte al blauw en er zijn verschillende tinten blauw die hier goed bij passen. Ook wit is een neutrale kleur. Van oranje en rood moet je houden, maar het past wel goed bij deze dag.

Kledingtips Koningsdag 2019
Kledingtips Koningsdag 2019

Waar koop je Koningsdag kleding?

‘Oranje’ Kleding is te vinden in diverse winkels, maar mocht je niet zo graag de stad in gaan of heb je hier weinig tijd voor, dan kun je natuurlijk prima shoppen via internet. Er zijn diverse sites die kleding verkopen voor Koningsdag. Laat je inspireren en kies een outfit waar jij je prettig in voelt en waar je lekker in kunt feesten. Kies daarom bij twijfel een kledingmaat groter. Wellicht wordt het iets frisser en trek je het shirt over een vest of trui heen.

Koningsdag is een feest voor jong en oud! Geniet ervan!

Informatie over maten:

Last updated: donderdag 16 januari 2020

Plaats een reactie